گزارشگر خروش رعد
۱۶ نومبر ۲۰۱۷
افزایش حدود نود فیصدی تولید مواد مخدر در افغانستان
فعالیت مافیائی اشغالګران و مافیای بیرونی و بومی مواد مخدر در سال میلادی ۲۰۱۷ افزایش چشمګیری را نشان می دهد. طبق اخرین ګزارش سالانۀ دولت مزدور و مافیائی کابل و همکاران بیرونی آن در "دفتر جرایم و مواد مخدر" سازمان ملل، تولید مواد مخدر افغانستان به هدایت اشغالګران و مافیای مواد مخدر بین المللی و مافیای دورون و بیرون دولت مافیائی ساختۀ اشغالګران در کشور ما، در سال جاری میلادی ۸۷٪ افزایش یافته و ساحات زیر کشت تریاک نیز در سال جاری در افغانستان ٪۶۳ افزایش را نشان می دهد.
این گزارش مشترک سالانه دیروز چهارشنبه (۲۴ عقرب ــ ۱۵ نومبر) در کابل در اختیار رسانه ها قرار گرفت. بر پایۀ این گزارش، در سال جاری ۲۰۱۷ میلادی مواد مخدر تولید شده در افغانستان به طور تخمینی به ۹ هزار تن رسیده، در حالی که این رقم در سال گذشته چهار هزار و ۸۰۰ تن بوده است. یعنی افزایش۸۷ فیصدی. براساس این گزارش، مجموع مساحت زمین زیر کشت این مواد هم از ۲۰۱ هزار هکتار به ۳۲۸ هزار هکتار در سال جاری رسیده است.
آمار ارائه شده نشان میدهد که برای اولین بار ساحات زیر کشت مواد مخدر در افغانستان به بیش از سیصد هزار هکتار افزایش یافته است. پیش از این بالاترین ارقام در این بخش، ساحاتی بیش از ۲۰۰ هزار هکتار زمین بوده است.
از سال ۱۹۹۴م، سال گذشته برای سومین بار مساحت زمین زیر کشت تریاک در افغانستان به بالای ۲۰۰ هزار هکتار رسید. نخستین بار در سال ۲۰۰۹ این آمار به ۲۰۹ هزار رسید و در ۲۰۱۴ این آمار ۲۲۴ هزار هکتار بود.
این گزارش بیانگر آن است که حاصل دهی کشت کوکنار بیش تر شده و به طور متوسط از ۲۳.۸ کیلوگرم در هکتار در سال گذشته به بیش از ۲۷ کیلو گرم در هکتار رسیده است.
براساس گزارش تازۀ "دفتر جرایم و مواد مخدر" سازمان ملل و وزارت مافیازدۀ مبارزه با مواد مخدر دولت مزدور کابل، بیش ترین مقدار مواد مخدر تولید شده افغانستان در جنوب این کشور کاشت شده است، جائی که اجیران طالبی و اشغالگران امریکائی ــ انگلیسی در آن جا ها شاخ به شاخ بوده اند.
ساحات کشت مواد مخدر به ترتیب در ولایت های هلمند، بلخ، قندهار، نیمروز و ارزگان بیش ترین افزایش را نشان می دهد. در سال ۲۰۱۷ شمار ولایاتی که کشت مواد مخدر در آن ها تولید نمی شد، از ۱۳ به ده ولایت رسیده است و ولایات غزنی، سمنگان و نورستان در فهرست ولایات تولید کننده شامل شده اند.
دولت مافیائی کابل برای خاک زدن به چشم مردم، "تبانی مافیای مواد مخدر با گروه های مخالف مسلح، نبود منابع کافی مالی، به کار گیری تخم های اصلاح شده کوکنار[توسط کی ها؟؟؟]، عدم همکاری کشور های همسایه و منطقه و افزایش بازار مواد مخدر در جهان را نیز از دلائل دیگر افزایش کشت و تولید مواد مخدر در افغانستان" عنوان کرده است، بدون آن که از نقش اربابان اشغالگرش، گروه های مخالف مسلح و مافیای دولتی، غیردولتی و بیرونی مواد مخدر نام ببرد.

گراف بالا، سیر پیدایش و افزایش تولید مواد مخدر در کشور را به هکتار نشان می دهد. هر چند به گواهی اسناد، کاشت تجارتی کوکنار در دو ولایت مرزی افغانستان ننگرهار و هلمند در سال ۱۹۸۳م در زمان جنگ بر ضد تجاوز روس اشغالگر به سفارش سازمان «سیا» توسط رهبران و قوماندان های چند تنظیم مجاهدین افغان آغاز شد، ولی به صورت گسترده طوری که گراف نشان می دهد، از زمان ایجاد « تحریک طالبان» توسط امریکا، انگلستان، عربستان سعودی و پاکستان در سال ۱۹۹۴ میلادی همزمان با توسعۀ ساحات تحت کنترول طالبان از سرگرفته شده، وسعت یافته و تا آخر زمامداری طالبان بی وقفه سیر صعودی ــ نزولی پیموده است.
در خلاء ایجاد شده پس از شکست و فروریزی امپراتوری سوسیال امپریالیسم شوروی در شرق اروپا و آسیای میانه، «تحریک طالبان» به مثابۀ پروژه ای نواستعماری توسط دول و سازمان های استخباراتی کشور های نامبردۀ فوق با مدیریت آی اس آی پاکستان، ایجاد، سازماندهی، تمویل و تسلیح شد. این پروژۀ طالبان از منظر ایجادگرانش، اهداف جئواکونومیک و جئوپولیتیک داشت. دسترسی به منابع انرژی، بازار های خالی کالا و سرمایه و نیروی کار ارزان آسیای میانه؛ و تولید و تجارت سودآور مواد مخدر به بیرون؛ دو دلیل بزرگ اقتصادی ایجاد پروژۀ نواستعماری اجیران طالبی از منظر دول و سازمان های اطلاعاتی فوق و مافیای منطقه ئی و جهانی مواد مخدر، از روز اول محسوب می شود.
در گراف بالا اندک زمانی پس از سقوط دولت نامنهاد مزدوران طالب و اشغال کشور توسط امپریالیست های اشغالگر امریکا و ناتو و مستقر شدن نظامیان آنان در ولایات کشور، تولید و تجارت تریاک و هروئین به سرعت سیر صعودی پیموده و در سال میلادی جاری به میزان بی سابقه رسیده است.
واقعیت در پشت این تجارت مرگ این است که ازدیاد تولید مواد مخدر به پیمانۀ بی سابقه و بیش از زمان قبل از اشغال کشور، به حضور و ازدیاد سربازان و جواسیس اشغالگر دول متجاوز امریکا و اروپا و مخصوصاً فعالیت مافیائی سازمان «سیا» و مزدوران طالبی و جنگ سالاران جهادی اخوانی و شبکه های مافیائی دولتی و غیر دولتی مرتبط است. مافیای دورونی مواد مخدر در دولت مزدور کابل شامل وزراء، رؤساء، والی ها و جنرالان و افسران عالی رتبۀ نیرو های امنیتی این رژیم مافیائی است. بخشی از این مافیا در بیرون دولت، شامل جنگ سالاران جهادی ــ قومی در همآهنگی کامل با بخش دولتی، مافیای داخلی را می سازند که باز در یک شبکۀ در هم تنیده شده، مرتبط با مافیای منطقه و بیرونی دام مرگ گسترده اند. اجیران طالبی که سالانه حدود ۵۰٪ مخارج خود را از طریق مواد مخدر تأمین می کنند، نیز در همین شبکه وصل اند. گزارشاتی از دست داشتن دولت های ایران، پاکستان، دولت روسیه و مافیای آسیای میانه، در تجارت مواد مخدر به مقصد اروپا حاکی است.
تمرکز فعالیت های نظامی اشغالگران و مزدوران طالب در ولایات تولید کنندۀ تریاک و کشتار غیرنظامیان افغان توسط دو جانب، ارتباط مستقیم با فعالیت های مافیائی اشغالگران و شبکه های محیطی مافیا دارد. سهم دهقانان کاشتکار کوکنار به ۱٪می رسد و در مقابل آن قسمت مردم افغانستان از این تجارت سودآور، به تعداد بیش از سه میلیون معتاد است. بیشرین سهم مواد مخدر افغانستان را اشغالگران امریکائی می برند و این مقدار درآمد، چندین برابر مخارج اشغالگری شان در کشور است. بناءً این درآمد سرشار یکی از چندین دلیل ادامۀ اشغالگری دولت متجاوز امریکا در کشور ما است.
دولت کابل در گزارشش دروغ می گوید و حقایق را کتمان می کند و "دفتر جرایم و مواد مخدر" سازمان ملل نیز مثل سائر موارد، هم به نعل می زند و هم به میخ، ولی حیقت موضوع را به مردم افغانستان و مردمان جهان نمی گویند.
نتیجه این که تجارت مواد مخدر و ادامۀ اشغال نظامی افغانستان توسط امپریالیست های آدمخوار امریکا و ناتو، مُکَمِل و لازم و ملزوم یکدیگر اند و یکی از دیگری تغذیه می کند. تا اشغال افغانستان ادامه دارد، این مادۀ مرگ زا تولید و قاچاق شده و از مردم ما و مردمان کشور های دیگر قربانی می گیرد.